ΕΓΓΥΗΣΗ

Τα προϊόντα μας συνοδεύονται από την εγγύηση του εκάστοτε κατασκευαστή. Η εγγύηση αφορά την σωστή κατασκευή τους και την καταλληλόλητα τους για τον σκοπό για τον οποίο προορίζονται. Παρέχετε δε από τον εκάστοτε κατασκευαστή με τους όρους που εκείνος ορίζει.Ως εγγύηση ορίζετε η απόδειξη αγοράς των προϊόντων  σας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Οι φωτογραφίες που συνοδεύουν τα προϊόντα μας είναι ενδεικτικές και μπορεί να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

ΕΤΙΚΕΤΟΓΡΑΦΗΣΗ

Η ετικετογράφηση των προϊόντων γίνεται με ευθύνη των εταιρειών και μπορεί να αλλάξει χωρίς προειδοποίηση. Προτεραιότητά μας είναι να ενημερώνουμε τους καταλόγους μας. Σε περίπτωση λάθους δεν φέρουμε καμία ευθύνη.

ΙΔΩΤΙΚΑΤΗΤΑ
Τα Προσωπικα δεδομενα μας περιγράφουν τον τρόπο με τον οποίο η Εταιρεία διαχειρίζεται τα δεδομένα που λαμβάνει από τους χρήστες. Η χρήση των υπηρεσιών που παρέχουμε συνεπάγεται αποδοχή και επεξεργασία των δεδομένων αυτών, όπως περιγράφεται στην κατηγορία  Προσωπικα δεδομενα.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ-ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Στην κατηγορία Αποστολές-Πληρωμές-Επιστροφές θα βρείτε όλες της λεπτομέρειες για την αποστολή-πληρωμη-επιστροφη των παραγγελιών σας 

Η χρήση της Ιστοσελίδας γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του επισκέπτη

Δεν ευθυνόμαστε για την κακόβουλη επέμβαση τρίτων.

*Προϊόντα που αναγράφουν μηδενική (0,00)  τιμή ,δεν ανταποκρίνεται  στην πραγματικότητα και γίνετε λόγο της ιδιαιτερότητας τους προϊόντος και διαφοροποίηση του ως προς το τελικό αποτέλεσμα (π.χ. τεχνικές,διαστάσεις κτλ...)

Ο Πελάτης δίνει με την παρούσα τη συναίνεσή του


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είστε ευπρόσδεκτοι να επικοινωνήσετε μαζί μας 

ΑΝΝΑ ΚΟΛΙΑ | home accessories

Πέτρου Ράλλη 321, Νίκαια

210 49 11 388